Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιλανθρωπική εκδήλωση με σολίστ του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer στο Μέγαρο Μουσικής

Η Ομάδα Εθελοντισμού «ΣΤΗΡΙΞΗ» και το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer διοργανώνουν φιλανθρωπικό Gala στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 21 Φεβρουαρίου, με συναυλία Νέων Βραβευμένων Σολίστ του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τίτλος, η «Η Μουσική για τον Άνθρωπο».

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης υπογράφει ο Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας. Συμμετέχουν οι νέοι σολίστ Άννα-Μαρία Γυπάκη, Γιώργος Δαρμής, Λουκάς Δέλλιος, Αγγελική Διαμαντή, Μαργαρίτα Κολάση, Ιωάννα Κύκνα, Σωτήρης Λουίζος, Ελευθέριος Μισιργής, Χρήστος Πηλός, Αλέξανδρος Σιουπούλης και Ηλίας Φουλίδης.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν η Santa Barbara Guitar Orchestra, υπό τη μουσική διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου, και το μπαλέτο της Σχολής Χορού Φωτεινής Παυλοπούλου.

Με την διοργάνωση αυτή η ΣΤΗΡΙΞΗ προσδοκεί να έχει την υποστήριξη του κοινού ώστε να ανταποκριθεί στο φιλανθρωπικό της έργο, που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια και έχει αποδέκτες οικογένειες, συνήθως μονογονεϊκές ή πολύτεκνες.

Οι οικογένειες αυτές υποδεικνύονται στη «Στήριξη» από το Κέντρο Υποστήριξης και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Εισιτήρια για τη συναυλία πωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και μέσα από την ιστοσελίδα www.megaron.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More