Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στις αγροτικές φυλακές Αγυιάς Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Χθες  στις 17:00 το απόγευμα, έγινε ο  φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου εντός του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγυιάς στα Χανιά. Τα μέλη, οι απόφοιτοι καθώς και οι εθελοντές του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, αποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά το αίτημα των κρατουμένων να πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στο πλαίσιο της 26ης Ιουνίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.

Σκοπός της δράσης ήταν η γνωριμία μέσω της αλληλεπίδρασης των εξυπηρετούμενων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Παράλληλα, κατάφεραν να δώσουν ηχηρά το μήνυμα ότι στην εξάρτηση υπάρχει διέξοδος και ελπίδα για μια καθαρή ζωή.

Το προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης Αγυιάς και του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, έδωσαν το παρόν, εμψυχώνοντας τους παίκτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στηρίζοντας αυτή την ενέργεια στην πράξη.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More