Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλώρινα: Αργυρό μετάλλιο για Άμπα και Φωτιάδου από ΣΑΡΙΣΕΣ

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Δέσποινα Άμπα στο διπλό νέων γυναικών (Κ21) έχοντας για συμπαίκτρια την Χρυσή Φωτιάδου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Αντρών -Γυναικών (Κ19) 2022-2023. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δερβένι Κορινθίας και πήραν μέρος 86 αθλητές/τριες από 34 συλλόγους.

Από τις Σάρισες Φλώρινας πήραν μέρος 4 κορίτσια και 3 αγόρια: Δέσποινα Άμπα, Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου, Ζαχαρίας Ελσάμι, Κων/νος Σωτηρίου και Σωτήρης Μούσιας. Στα μετάλλια έφτασε μόνο η Δέσποινα Άμπα, η οποία με συμπαίκτρια τη Χρυσή Φωτιάδου έφτασε μέχρι τον τελικό.

Εκεί το Φλωρινιώτικο δίδυμο έχασε από το αντίστοιχο του Ολυμπιακού με σκορ 1-3. Έτσι, τα κορίτσια κατέκτησαν τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Στο ομαδικό αγώνισμα και οι δύο ομάδες μας αγοριών-κοριτσιών με 1 νίκη και 2 ήττες αποκλείστηκαν από τους ομίλους. Στο αγώνισμα του απλού ο Σωτηρίου σταμάτησε στην 32άδα, ενώ οι Μούσιας και Ελσάμι δεν τα κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό. Από τα κορίτσια η Άμπα σταμάτησε στην 16άδα, η Χρυσοστομίδου Ειρήνη στην 23άδα, ενώ η Χρυσοστομίδου Νεστορία και η Σπανού Γεωργία αποκλείστηκαν από τους ομίλους.

Στο αγώνισμα του διπλού είχαμε την επιτυχία του Φλωρινιώτικου διδύμου Άμπα/Φωτιάδου που βρέθηκε στην 2η θέση. Το δεύτερο δίδυμο με τις αδερφές Χρυσοστομίδου σταμάτησε στην 15άδα. Στα αγόρια Σωτηρίου και Μούσιας έφτασαν μέχρι την 16άδα ενώ ο Ελσάμι Ζαχαρίας με συμπαίκτη αθλητή από την Αθήνα αποκλείστηκε στην 23άδα.

Στο αγώνισμα του διπλού μικτού το δίδυμο Σωτηρίου /Άμπα σταμάτησε στην 16άδα, ενώ τα δίδυμα Μούσιας/Ειρήνη Χρ., Γεωργία Σπανού/Αναστασιάδης και Ελσάμι Ζαχαρίας/Νεστορία Χρ. αποκλείστηκαν στην 32άδα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More