Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωκίδα: Εντατικές έρευνες για πατέρα και γιό που αγνοούνται από την Τετάρτη

Ξεκίνησαν και πάλι από το πρωί της Κυριακής οι έρευνες, με την ελπίδα να βρεθούν οι δύο άνδρες που αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ταξίδευαν με ένα μαύρο Peugeot από Λαμία για Άρτα.

Η έρευνα γίνεται σήμερα από οχήματα της ελληνικής αστυνομίας και της πυροσβεστικής που κινούνται στο οδικό δίκτυο, ελέγχοντας χερσαία τμήματα της Φωκίδας, στα οποία μπορεί ένα αυτοκίνητο να βγει εκτός πορείας. Στις έρευνες συμμετέχει και το λιμενικό σώμα.

Χθες ελέγχθηκε τμήμα θαλάσσιας περιοχής όπου για τελευταία φορά εντοπίστηκε το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους. Πρόκειται για την περιοχή μεταξύ της τοπικής κοινότητας Γλύφας και της τοπικής κοινότητας Μαραθιάς της Φωκίδας. Εθελοντές δύτες ερευνούν την θαλάσσια περιοχή από χθες.

Πριν από λίγο βούτηξαν τέσσερις εξ αυτών μοιρασμένοι σε ζευγάρια. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα 65 χρόνων και του γιου του 38 χρόνων, συμμετείχε ελικόπτερο, ενώ χθες η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας με τον Δούκα, τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της, χτενίζοντας τις περιοχές που ερευνώνται.

Παράλληλα για την εύρεση των δύο αγνοούμενων χρησιμοποιήθηκαν και μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δ. Ελλάδος της Πυροσβεστικής. Να θυμίσουμε ότι ο 65χρονος βρέθηκε στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Φθιώτιδας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More