Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος με δέκα αποβολές και οριστική διακοπή στον τελικό κυπέλλου της Αργεντινής

Ο πιο επεισοδιακός τελικός Κυπέλλου Αργεντινής ανάμεσα στην Ρασίνγκ και την Μπόκα Τζούνιορς, δεν τελείωσε ποτέ, καθώς διεκόπη στην παράταση λόγω επεισοδίων και δέκα αποβολών!

Ήταν αναμφίβολα ένα ρεκόρ αποβολών σε αγώνα ποδοσφαίρου που σημειώθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αργεντινής, ο οποίος φυσικά διεκόπη, καθώς η Μπόκα έμεινε στον αγώνα με 6 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Επτά παίκτες της Μπόκα αποβλήθηκαν στο 118΄, συμπεριλαμβανομένων δύο στον πάγκο, με τη Ράσινγκ να προηγείται με 2-1 όταν ο αγώνας διακόπηκε.

Οι κανόνες ορίζουν ότι ένας αγώνας δεν μπορεί να συνεχιστεί εάν μια ομάδα έχει λιγότερους από επτά παίκτες.

Ο πανηγυρισμός του Carlos Alcaraz στο 118ο λεπτό στο Σαν Λουίς ήταν το σημείο ανάφλεξης για την έναρξη επεισοδίων, όταν πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς της Μπόκα.

Οι παίκτες της Μπόκα τον περικύκλωσαν, πιάνοντάς τον από το αυτί και πετώντας του την μπάλα.

Ο διαιτητής Facundo Tello απέβαλε τον Alcaraz μαζί με πέντε παίκτες της Μπόκα, συμπεριλαμβανομένου του Dario Benedetto, ενός αχρησιμοποίητου αναπληρωματικού, και του Carlos Zambrano, ο οποίος είχε αντικατασταθεί νωρίτερα. Ο Jonathan Galvan, ένας αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός της Racing, έλαβε επίσης κόκκινη κάρτα.

Ο Σεμπάστιαν Βίλα της Μπόκα και ο Γιόχαν Καρμπονέρο της Ράσινγκ αποβλήθηκαν στο 95ο λεπτό μετά από καυγά, ενώ ο Άλαν Βαρέλα της Μπόκα έλαβε δεύτερη κίτρινη πέντε λεπτά αργότερα.

Νωρίτερα, ο Νορμπέρτο Μπριάσκο άνοιξε το σκορ για την Μπόκα πριν ο Ματίας Ρόχας της Ράσινγκ ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Αργεντινός Τέλο είναι ανάμεσα στους διατητές που θα σφυρίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More