Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χίος: Αναβολή συναυλίας Ελευθερίας Αρβανιτάκη λόγω covid

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει την αναβολή της συναυλίας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 30 Ιουλίου στον Βοτανικό Κήπο Αιγαίου στα Νένητα της Χίου, για λόγους υγείας.
Η συναυλία, που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ “Ανθρώπων Τέχνη” της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου,  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στον ίδιο χώρο.

Μάλιστα στο δελτίο τύπου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μεταφέρει επακριβώς και την ανάρτηση που έκανε η ίδια η Ελευθερία Αρβανιτάκη στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Το προσπαθήσαμε να μη συναντηθούμε με τον covid, αλλά ήταν αναπόφευκτο. Είμαι θετική και εγώ οπότε θα πρέπει να μεταφέρουμε την συναυλία μας στη Χίο που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 30 του Ιούλη. Νέα ημερομηνία Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου».covid 19

Αναβολή και σε εκδήλωση Ομογενών Χίου

Επίσης ακυρώνεται η χοροεσπερίδα της Ενωσης Ομογενών Χίου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα βράδυ Παρασκευής στην όμορφη παραλία του Αγίου Ισιδώρου Συκιάδας, λόγω επίσης του COVID.
Για Λεπτομέρειες, επιστροφή εισιτηρίων ή άλλες διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα της Ενωσης Ομογενών Χίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More