Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χίος: Τρίαθλο “ΜαστίχΑθλον” από τους Ποδηλάτες Χίου (video)

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο (17-18/9/22) δίνουν οι Ποδηλάτες Χίου που διοργανώνουν μετά την πανδημία και πάλι το Μαστίχαθλον.

Το τρίαθλο, περιλαμβάνει δύο διαδρομές η πρώτη με κολύμπι 200 μέτρων, ποδήλατο 6 χιλιομέτρων και τρέξιμο 2 χιλιομέτρων.
Στην πιο απαιτητική κατηγορία οι αθλητές που θα λάβουν μέρος θα έχουν 500 μέτρα κολύμπι, στη συνέχεια 18 χιλιόμετρα ποδήλατο και 8 χιλιόμετρα τρέξιμο.
Φέτος θα ενταχθεί και ειδική κατηγορία για τα άτομα με αναπηρία, που θα έχουν 1 χιλιόμετρο τρέξιμο και 100 μέτρα κολύμβηση.
Οι αγώνες θα γίνουν με αφετηρία την παραλία του Αφανή Ναύτη στο Βροντάδο.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ποδηλάτες Χίου» Παναγιώτης Σιταράς σημείωσε ότι στόχος είναι να ξεπεράσουν τους 200 αθλητές οι συμμετοχές, και από αυτούς το 1/3 να προέρχεται από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τουρκία, αφού υπάρχουν σχετικές επαφές του Συλλόγου.

Spescial ΜαστίχΑθλον
Τα έσοδα από το Special Μαστίχαθλον θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με Αναπηρία. Την ικανοποίησή του για τους special αγώνες εξέφρασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων ατόμων με αναπηρία και αντιδήμαρχος Γιώργος Πατεριμός, σημειώνοντας πόσο σημαντικό να πάρουν μέρος πολλοί αθλητές.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Χίου, Κώστας Βεργίνας σημείωσε ότι ο Δήμος Χίου βρίσκεται κοντά στους διοργανωτές και ότι καταγράφει αθλητικούς αγώνες και άλλες δράσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια του έτους για να δημιουργήσει ένα αθλητικό καλεντάρι για το Δήμο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More