Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χίος: “Ψυχής- ταξίδια” στο Κόκκινο Φαναράκι (βίντεο)

«Ψυχής- Ταξίδια» ονομάζεται η μουσική βραδιά που διοργανώνει το βράδυ του Σαββάτου, 23 Σεπτεμβρίου 2023, ο ΚΟΙΣΠΕ Χίου Ψυχικής Υγείας στο Κόκκινο Φαναράκι.
Πρόκειται για τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙΣΠΕ) στον τομέα της ψυχικής υγείας, όπου εργάζονται 10 άτομα (5 πάσχοντες και 5 υγιείς), τόσο στη λειτουργία καντίνας όσο και στους καθαρισμούς δημοτικών και περιφερειακών κτηρίων. Μέτοχοι στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό είναι το Νοσοκομείο Χίου, η Περιφέρεια Β. Αιγαίου και ο Δήμος Χίου και ευχή είναι να εξευρεθούν και άλλες δουλειές για εργασία περισσοτέρων ατόμων, σημείωσε ο Πρόεδρος του ΚΟΙΣΠΕ- νοσηλευτής, Δημήτρης Κουτσουράκης.

«Όλοι ξέρουμε πως ότι έχει σχέση με την ψυχική υγεία, είναι μια κόκκινη γραμμή. Και όλοι έχουμε βιώσει ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια κατάσταση, για αυτό υπάρχει ο ΚΟΙΣΠΕ», πρόσθεσε ο Δημήτρης Κουτσουράκης
Όσον αφορά σήμερα ο κοινωνικός συνεταιρισμός προσκαλεί για γνωριμία με ανθρώπους που θα ήθελαν να δουλέψουν μέσω αυτού, αλλά κυρίως για να διασκεδάσουν σε αυτή την μουσική εκδήλωση με τραγούδια της ψυχής, που εθελοντικά παρουσιάζει το μουσικό σχήμα “MiNiViSta BAND” στο «κόκκινο Φαναράκι» του λιμανιού της Χίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More