Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαΐροβιτς: «Στόχος η τριάδα στο πρωτάθλημα»

 

Ικανοποιημένος μετά τη φιλική νίκη με 2-0 επί του Ιωνικού αλλά και με το τέρμα που πέτυχε είναι ο Βόσνιος επιθετικός, όπως δήλωσε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο τελευταίο ματς της προετοιμασίας. Πλέον, με τις επίσημες υποχρεώσεις να πλησιάζουν, μίλησε για την αυτοπεποίθησή του, το ρόστερ που χτίστηκε αλλά και τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ του και τι σημαίνει για τον ίδιο: «Eίναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για έναν επιθετικό παίκτη να σκοράρει βοηθώντας την ομάδα του. Ήταν δύσκολη η περσινή χρονιά αλλά είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Το γκολ μου δίνει αυτοπεποίθηση ώστε να δουλέψω με ηρεμία και ψυχραιμία».

Για το νέο πρότζεκτ του Άρη: «Είμαστε μερικές μέρες μαζί, κάποιοι νέοι παίκτες ήρθαν στην Αυστρία και η πρώτη εντύπωση είναι θετική, θα έχουμε ένα καλό ρόστερ. Eίμαι σίγουρος ότι θα είμαστε όπως και πέρσι, μια δυνατή ομάδα, και θα καταφέρουμε τον στόχο μας να τερματίσουμε μέσα στην τριάδα».

Το άρθρο Χαΐροβιτς: «Στόχος η τριάδα στο πρωτάθλημα» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More