Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαλκιδική: Δημοτικός υπάλληλος δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες- Τι υποστηρίζουν για τον ξυλοδαρμό

Επίθεση με γροθιές και φτυάρι από δύο άνδρες υποστηρίζει ότι δέχθηκε δημοτικός υπάλληλος του δήμου Νέας Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής εν μέσω της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή το περασμένο Σάββατο. Για το περιστατικό συνελήφθη 51χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης και ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη άνδρας 25 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο Νίκος Ουζούνης υπάλληλος του Δήμου Νέας Προποντίδας περιγράφει στην ΕΡΤ, την επίθεση που όπως υποστηρίζει δέχθηκε από ιδιοκτήτη καταστήματος κι έναν ακόμη άνδρα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Όπως λέει την ώρα που την περιοχή έπλητταν έντονα καιρικά φαινόμενα και ο ίδιος επόπτευε αντιπλημμυρικό έργο δύο άτομα τον γρονθοκόπησαν, μάλιστα ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με φτυάρι.

«Μπουνιές, κλωτσιές, σε κάποια φάση με είχαν ρίξει κάτω, έβαλα το χέρι μου ευτυχώς και γλίτωσα τα χειρότερα γιατί ένα φτυάρι, είναι φτυάρι. Η βία σε οποιοδήποτε πρόβλημα δεν είναι λύση«, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του επιχειρηματία υποστηρίζει ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός χωρίς ωστόσο να υπάρξει χειροδικία. Μάλιστα όπως λέει, οι επαγγελματίες της περιοχής προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα νερά και αντέδρασαν, καθώς τα καταστήματα τους είχαν πλημμυρίσει σε προηγούμενη κακοκαιρία.

Ο δημοτικός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Μήνυση σε βάρος του δημοτικού υπαλλήλου κατέθεσε και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου

Διαβάστε επίσης: Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο με ξυλοδαρμό ανάμεσα σε δημοτικό υπάλληλο και καταστηματάρχη-Εκατέρωθεν καταγγελίες

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More