Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Ακύρωση εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής

Η ολιγόλεπτη καταρρακτώδης βροχή που ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, στάθηκε αιτία ακύρωσης εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, με μια –μάλλον καυστική- ανακοίνωση, ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας για την ανάγκη να καλυφθούν οι ανάγκες για δωρεάν προσχολική αγωγή για όλα τα παιδιά αναβλήθηκε, αφού η νεροποντή εμπόδισε την πρόσβαση στο κτήριο του Δημαρχείου.

«Οι  δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Μια βροχή που κράτησε ένα τέταρτο ήταν ικανή να μετατρέψει τα Χάνια  σε πλωτή πολιτεία. Είναι φανερή πλέον η απαξίωση που υπάρχει σε υποδομές και έργα που αφορούν τις ανάγκες των κατοίκων. Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν η πόλη πληττόταν από μια κακοκαιρία αντίστοιχη με αυτή που έπληξε την Θεσσαλία», επισημαίνουν τα μέλη του Συλλόγου.

Αναβλήθηκαν και οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Στο μεταξύ, λόγω των καιρικών συνθηκών και της έντονης νεροποντής, οι δράσεις που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Χανίων στο Ενετικό Λιμάνι (Στράτα-παραδοσιακό γεύμα), για  το απόγευμα,  της Τετάρτης, επίσης αναβλήθηκαν.

Η νέα ημερομηνία και ώρα θα γνωστοποιηθούν σε επόμενη ενημέρωση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More