Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών από δήθεν εκπρόσωπο του “Ορίζοντα”, καταγγέλλει ο Σύλλογος

Την προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών από δήθεν εκπροσώπους του Συλλόγου «Ορίζοντας», καταγγέλλει με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για μία κυρία, η οποία κυκλοφορεί στο Δήμο Πλατανιά -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σημειώνονται απόπειρες απάτης και σε άλλες περιοχές των Χανίων- και πουλάει ημερολόγια και εικόνες, υποστηρίζοντας ψευδώς πως τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του έργου του Συλλόγου.

«Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» δεν διενεργεί εράνους και δεν πουλάει ΠΟΤΕ προϊόντα πόρτα – πόρτα, στο δρόμο, σε καφετέριες ή σε καταστήματα.

Τα προϊόντα του «Ορίζοντα» διατίθενται, είτε στα παζάρια που υλοποιεί ο Σύλλογος είτε σε οργανωμένες εκδηλώσεις και δράσεις τρίτων κατόπιν συνεννόησης. Για την αγορά προϊόντων ή τη δωρεά χρηματικού ποσού εκδίδεται από τον Σύλλογο θεωρημένη απόδειξη είσπραξης με το λογότυπο του Συλλόγου και προσκομίζεται στους δωρητές. Παρακαλούμε οι φίλοι του Συλλόγου να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί», υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι του «Ορίζοντα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More