Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Χρωματιστό» το 38ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά από το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

«Περισσότερο χρώμα και εικόνες χαράς θα αντικρίσουν οι μαθητές του 38ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, όταν επιστρέψουν στα θρανία τους τον Σεπτέμβριο», αναφέρει το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ανταποκρίθηκαν με δημιουργικό οίστρο στην πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου να «βάλουν τη δική τους πινελιά» στους χώρους της σχολική μονάδας.

Συνεχίζουν έτσι τη μακρά παράδοση ανταποδοτικότητας των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ προς τις τοπικές κοινωνίες, μέσα από δράσεις κοινωνικής συμμετοχής και αλληλεγγύης που κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ καταγράφει στο ενεργητικό του και άλλες τέτοιες δράσεις, όπως η εμβληματική εικαστική του παρέμβαση τόσο στο εσωτερικό όσο και την πρόσοψη των 2.500 m2 κτιρίου του 2ου σχολείου ειδικής αγωγής (ΕΕΕΕΚ) «Άνοιξη» στα Καμίνια το 2017.

Η εικαστική παρέμβαση στο 38ο Δημοτικό Σχολείο του Πειραιά θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να είναι έτοιμη πριν από το πρώτο κουδούνι της νέας εκπαιδευτική χρονιάς».

Σχετικές ειδήσεις:

Πέρα(σ)μα στη δημιουργία από το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος

«Επιλέγω Ζώη!» από το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

“Xρώμα” θα αποκτήσει το Δικαστήριο Ανηλίκων Πειραιά με παρέμβαση του ΚΕΘΕΑ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More