Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χτίζει σερί με φανταστικό Μίτσελ

 

Ο Αμερικανοπαναμέζος ψηλός έκανε… ότι ήθελε κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και επικράτησε με 83-68 στην αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Basket League στο “Κ.Γ. Άνω Λιοσίων”.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογία ανέβηκε η ομάδα του Ηλία Καντζούρη μετρώντας πλέον δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Από την άλλη, οι Πατρινοί ηττήθηκαν εκ νέου, μετά από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά ο Ζώης Καράμπελας έπαιζε… μόνος του για τον Απόλλωνα. Η “Ένωση” όμως, ήταν πιο αποτελεσματική και έφτασε σε… double score (14-7) στο όγδοο λεπτό. Στη συνέχεια, ο Γιάνις Στρέλνιεκς πήρε το όπλο του και οδήγησε την ομάδα του στο +9 (21-12) στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ακίλ Μίτσελ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και έδωσε στην ΑΕΚ σε διψήφια προβαδίσματα. Με ένα τέτοιο (37-25) έκλεισε το ημίχρονο υπέρ των “κιτρινόμαυρων”.

Το δεύτερο μισό εξελίχθηκε με παρόμοιο τρόπο, με τον Ντέιβις να ξεχωρίζει για τον Απόλλωνα, χωρίς να μπορεί να αλλάξει σημαντικά την εικόνα του αγώνα. Γουίλιαμς και Ξανθόπουλος βοήθησαν στο σκοράρισμα την ομάδα του Καντζούρη, που διατηρούσε τη διαφορά σε διψήφια νούμερα. Η εικόνα δεν άλλαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλήρως την κατάσταση.

Ο MVP

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ακίλ Μίτσελ, ο οποίος μέτρησε 20 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 τάπες σε 28 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα.

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 37-25, 55-44, 83-68

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More