Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ψαλιδίζει” τον μισθό του για να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο

 

Ο Πορτογάλος σταρ βλέπει εδώ και καιρό το μέλλον του μακριά από το Μάντσεστερ με στόχο την ένταξή του σε ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και για να το επιτύχει αυτό σκοπεύει να δεχθεί σημαντική μείωση στον μισθό του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς, ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες καθιστά σαφές στους συλλόγους πως ο Πορτογάλος σταρ είναι διατεθειμένος να κάνει σημαντική μείωση μισθού, έως και 30%. Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο οι “ροχιμπλάνκος” απέχουν οικονομικά από την απόκτησή του.

Ο μισθός του 37χρονου επιθετικού, αυτή τη στιγμή, αγγίζει τις 435.000 ευρώ την εβδομάδα και προτίθεται να δεχθεί μείωση 30% στις απολαβές του. Το συμβόλαιό του φτάνει ετησίως τα 31 εκατ. ευρώ μεικτά, επομένως με μία μείωση τέτοιου βεληνεκούς θα έφτανε κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

Atleti sources reiterate that the club are simply not in a financial position to move. Atleti have termed signing Ronaldo “problematic”. A Real return is also not an option. There is no appetite for it on Real’s side.

— Ben Jacobs (@JacobsBen) July 21, 2022

Το άρθρο “Ψαλιδίζει” τον μισθό του για να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More