Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την επιστροφή στις νίκες

 

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επικράτησε με 3:0 του Αστέρα Τρίπολης, με τα δύο γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μισάωρο και τους “κίτρινους” να κάνουν διαχείρηση του αποτελέσματος στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο οι Αρκάδες προσπάθησαν, αλλά δεν έβγαλαν σημαντική αντίδραση.

Ο Άρης κέρδισε με 3:0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επέστρεψε στις νίκες, μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πάρντιου πέτυχε δύο γκολ μέχρι το 32′, με τους Μανού Γκαρθία και Φαμπιάνο και απλούστευσε αρκετά το έργο της, κάνοντας και διαχείρηση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καμάτσο να βάζει στο 90′ το κερασάκι στη τούρτα για τους “κίτρινους”. Στους 28 βαθμούς και την 5η θέση πλέον ο Άρης, με τον Αστέρα να παραμένει στους 17 και τη 10η θέση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Με χαμηλό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση και τον Άρη να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, απειλώντας για πρώτη φορά στο 11′ με τον Οντουμπάτζο να αστοχεί με σουτ από το ύψος της περιοχής. Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία, που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, πήραν και το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 18′, η άμυνα του Αστέρα έδιωξε με κεφαλιά, με τον Μανού Γκαρθία να πιάνει συρτό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής και να νικάει τον Παπαδόπουλο, που είχε πολλά σώματα μπροστά και καθόλου ορατότητα. Τέσσερα λεπτά αργότερα νέα απειλή για τον Άρη με τον Ματέο να σουτάρει και τον Παπαδόπουλο να αντιδρά σωστά. Στο 32′ η ομάδα του Πάρντιου έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Ματέο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση και μετά από καραμπόλα ο Φαμπιάνο βρέθηκε σε θέση βολής και νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 2:0. Πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 40′, με τον Ρεγκίς να σουτάρει στα σώματα, την μπάλα να παίρνει περίεργα φάλτσα και τον Κουέστα να διώχνει δύσκολα.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και απείλησε αρχικά στο 55′ με σουτ του Γκαρντάφσκι και από την εκτέλεσε του κόρνερ ο Καστάνιος με κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ. Στο 63′ η ομάδα του Μάντζιου σημείωσε γκολ με τον Μουνάφο, που κινήθηκε όμορφα στην περιοχή, όμως ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Το σκηνικό είχε αλλάξει στο δεύτερο μέρος, όπως και η κατοχή της μπάλας, που είχε γύρει στην πλευρά των Αρκάδων. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν επιθετικά την ομάδα του Μάντζιου, με το τον Άρη να κάνει και τρία τα τέρματά του, μετά το κλέψιμο-ασίστ του Μαντσίνι προς τον Καμάτσο και το τελευταίο να νικά στο τετ-α-τετ τον Παπαδόπουλο, βοηθώντας την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες, μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ.

ΓΚΟΛ: 18′ Μανού Γκαρθία, 32′ Φαμπιάνο, 90′ Καμάτσο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90+3′ Ιγκλέσιας
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ετέμπο, Νταρίντα (77′ Ιτούρμπε), Μαντσίνι, Μανου Γκαρθία (66′ Νταμπό), Ματέο Γκαρσία, Γκρέι (70′ Καμάτσο).

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Μουνάφο (86′ Κωστέας), Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο (46′ Γκαρντάφσκι), Τιλίκα, Σίτο (76′ Ριέρα), Κρέσπι (86′ Καπίγια).//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More