Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έδωσαν στον Μέσι μάσκα για να κοροϊδέψουν τον Μπαπέ και την πέταξε πίσω γελώντας

Ένα από τα διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της παρέλασης του πούλμαν με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές στους δρόμους του Μπουένος Άιρες έφερε αρχικά σε αμηχανία τον Μέσι στον οποίο πέταξαν μάσκα από χελονονιντζάκι για να πικάρουν τον Μπαπέ, αλλά εκείνος στη συνέχεια την επέστρεψε γελώντας!

Ο Μέσι και η Αργεντινή επέστρεψαν ως εθνικοί ήρωες καθώς τους υποδέχτηκαν χιλιάδες οπαδοί στο διεθνές αεροδρόμιο Ezeiza μετά την άφιξή τους στο Μπουένος Άιρες μετά τον εντυπωσιακό θρίαμβό τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους, ο άσος της PSG είχε μια ξεκαρδιστική αντίδραση όταν συνειδητοποίησε γρήγορα γιατί του το είχαν πετάξει.

Ένα βίντεο στο TikTok δείχνει τον αρχηγό της Αργεντινής να σπρώχνεται από έναν συμπαίκτη του, ο οποίος δείχνει ότι ένας άλλος συμπαίκτης του ήθελε να του πετάξει κάτι.
Όλοι όσοι το είδαν κατάλαβαν ότι η μάσκα από χελονονιντζάκι, πετάχτηκε στον Μέσι για να τον παρομοιάσει με τον Γάλλο επιθετικό Κιλιάν Μπαπέ – ο οποίος στο παρελθόν είχε συγκριθεί με αυτόν τον φανταστικό χαρακτήρα!

Όταν πήγε στην PSG, οι συμπαίκτες του Mbappe αστειεύτηκαν ότι έμοιαζε με τον χαρακτήρα Donatello της Teenage Mutant Ninja Turtle.

Ως φάρσα, έκαναν δώρο στον Γάλλο φόργουορντ μια μάσκα του χαρακτήρα, αλλά την τύλιξαν σε μια τσάντα δώρου Dior – ξεγελώντας τον νεαρό να πιστεύει ότι είχε κερδίσει ένα ξεχωριστό δώρο.

Τα δύο αστέρια της PSG αναμετρήθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, όπου ο Μέσι αναδείχθηκε νικητής μετά τη δραματική νίκη της Αργεντινής στη διαδικασία των πέναλτι επί της Γαλλίας.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More