Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έλεγχοι και καθαρισμοί ρεμάτων από τον δήμο Παύλου Μελά – «Να μη θρηνήσουμε άλλη απώλεια» τονίζει στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Δ. Ασλανίδης

Σε συνεχείς ελέγχους και καθαρισμούς ρεμάτων προχωρά ο δήμος Παύλου Μελά στη δυτική Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα στα σημεία, που υπήρξαν ακόμα και απώλειες ανθρώπινων ζωών σε πλημμυρικά φαινόμενα.

«Να μη θρηνήσουμε άλλη απώλεια, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε διαρκώς. Τα ρέματα οφείλουμε να τα καθαρίζουμε από φερτά υλικά, να ελέγχουμε καθημερινά και ιδιαίτερα τις περιόδους, που περιμένουμε καταιγίδες, βροχοπτώσεις έντονες, πλημμύρες», τονίζει, μιλώντας στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης, του οποίου σχέδιο αποτελεί η συνολική διευθέτηση των ζητημάτων αστικής ανθεκτικότητας και ανάπλασης.

«Θέλουμε δήμο καθαρό, ηλεκτροφωτισμένο, τους δρόμους μας, τις πλατείες μας, τις περιοχές, οι οποίες είναι επικίνδυνες με τις μικρές ή μεσαίες τεχνικές παρεμβάσεις να τις επιδιορθώσουμε. Να δώσουμε λύση στα οξυμένα και χρόνια προβλήματα των συνδημοτών μας. Ασφαλώς χρειαζόμαστε την Πολιτεία στο πλευρό μας, να χρηματοδοτήσει, να στηρίξει, να μπορούμε να έχουμε υλικά», προσθέτει ο δήμαρχος.

Ο καθαρισμός των ρεμάτων συνεχίζεται σε όλες τις περιοχές του δήμου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεωργιάδης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More