Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έμπρακτη στήριξη των Ηλείων αγροτών σε πληγέντες

Συνέντευξη Τύπου με σκοπό την ενημέρωση των Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής καθώς και την ανακοίνωση για την έμπρακτη στήριξη που θα προσφέρει στους πληγέντες της Θεσσαλίας, παραχώρησε χθες το μεσημέρι στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Πύργου, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας με τον πρόεδρο Θανάση Βομπίρη, έλαβαν την απόφαση να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και ζωοτροφές για τους πληγέντες συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες, θέλοντας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον «άφαντο» κρατικό μηχανισμό, όπως τόνισαν.

Έτσι τις επόμενες ημέρες η ΟΑΣΗ θα ανακοινώσει τον τόπο και τον χρόνο που θα γίνεται η συγκέντρωση των τροφίμων και κάλεσε όλους τους αγρότες της Ηλείας, να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης, όπως επισημάνθηκε στην συνέντευξη, τα τελευταία γεγονότα, όπου συν τοις άλλοις, χάθηκαν ζώα και τεράστιες αγροτικές εκτάσεις, δίνουν ακόμα μια αφορμή τους αγρότες να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις μετά και την πανελλαδική σύσκεψη που αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More