Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένας χρόνος Διά Βίου Μάθησης και Δεξιοτήτων στον Δήμο Ελασσόνας

Σε καλοκαιρινή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στο Αίθριο του Α΄ ορόφου του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Δεξιότητες Για Σένα», όπου ο Δήμος γιόρτασε τον πρώτο χρόνο δυναμικής λειτουργίας του ΚΔΒΜ, καθώς και το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων 2023, παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των φορέων συνεργασίας, του ΚΔΒΜ Δήμου Ελασσόνας, της Κοινότητας των Εκπαιδευτών και Εκπαιδευομένων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, συγχαίροντας και ευχαριστώντας θερμά, το σύνολο των συντελεστών και των συνεργατών που διαδραμάτισαν ζωτικό ρόλο στη δημιουργία αυτού του έργου και επαινώντας παράλληλα, τους εκπαιδευόμενους για το πνεύμα και την προσήλωση στη συνέχιση της μάθησης και της απόκτησης νέων δεξιοτήτων, παρά τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Δημιουργήθηκαν συνεργασίες με εκπαιδευτικούς και άλλους φορείς, καλύφθηκαν τοπικές εκπαιδευτικές ανάγκες, ενώ οι συμμετέχοντες στις εκπαιδευτικές υπηρεσίες ανήλθαν στους 450, ξεπερνώντας κατά πολύ τον στόχο των 250, γεγονός, που κατέδειξε την ισχυρή θέληση και δέσμευση της κοινότητας να αγκαλιάσει τη Δια Βίου Μάθηση σε σύγχρονα και ελκυστικά μαθησιακά περιβάλλοντα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βεβαιώσεων που έχουν εκδοθεί από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More