Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Κόσμος: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για την “BARBIE”

Στη βρετανική πρωτεύουσα, το Λονδίνο, έγινε η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας Barbie με τους πρωταγωνιστές, Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ να δίνουν το παρών εν μέσω φρενίτιδας των θαυμαστών τους. Ορισμένοι μάλιστα, είχαν σπεύσει να πιάσουν θέση δίπλα από το…ροζ χαλί των επισήμων από τις τέσσερις τα ξημερώματα.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS:

ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΚΑΥΣΩΝΑ Η ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ & Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ Η ΖΕΣΤΗ

Σε κλοιό καύσωνα βρίσκεται η νότια Ευρώπη και η βορειοδυτική Αφρική, με τον υδράργυρο να προβλέπεται να ξεπεράσει ακόμη και τους σαράντα βαθμούς Κελσίου σε Ισπανία, Γαλλία, Κροατία και Τουρκία.

Υψηλές θερμοκρασίες και αποπνικτική ατμόσφαιρα καταγράφεται και στη Ρουμανία, όπου οι κάτοικοι αναζητούν δροσιά σε πάρκα και συντριβάνια. Οι ειδικοί εύλογα προειδοποιούν όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

ΗΧΗΣΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ -ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ & ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Οι σειρήνες ήχησαν στο Σικάγο, στις Ηνωμένες Πολιτείες,  για να προειδοποιήσουν τους κατοίκους και να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο απέναντι στους ανεμοστρόβιλους που πλήττουν την πολιτεία του Ιλινόι. Τουλάχιστον οκτώ ανεμοστρόβιλοι έχουν πλήξει μέχρι στιγμής τέσσερις επαρχίες στα βορειοανατολικά της αμερικανικής πολιτείας με αποτέλεσμα να ακυρωθούν πολλές αεροπορικές πτήσεις και να υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More