Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Κόσμος: Η ζωή της Τέιλορ Σουίφτ σε κόμιξ

Πολλά έχουν ειπωθεί για το ” φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ”, την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια για την οποία επικρατεί φρενίτιδα για τις συναυλίες και τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τα χρήματα που δαπανώνται από  τους θαυμαστές της για τη δουν να τραγουδά από κοντά, αψηφώντας το κόστος των μεταφορών και της διαμονής, φθάνει στο σημείο να επηρεάζει ακόμη και την αμερικανική οικονομία.

Τώρα, εταιρεία κόμιξ ετοιμάζεται να εκδώσει υπό τη μορφή κόμιξ,  βιβλίο που μιλά για τη ζωή της: σε 22 σελίδες, οι λάτρεις της Σουιφτ- και των κομιξ  βεβαίως- θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στο χαρτί- αλλά και ψηφιακά- την πορεία της Σουιφτ στη διασημότητα, καθώς και σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα της. Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου. 

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος:

Τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου και το Μποζολέ νουβό έκανε παραδοσιακά την εμφάνισή του στις γαλλικές μπρασερί και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον κόσμο. Το φρέσκο κόκκινο κρασί από τη Βουργουνδία προκάλεσε ευφορία και κέφι χθες τα μεσάνυχτα στο Παρίσι.
Ως πρέσβης Καλής Θέλησης της UNICEF, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε στην Ινδία όπου συνάντησε παιδιά και εφήβους, κυρίως κορίτσια και νεαρές γυναίκες που με τον τρόπο τους φέρνουν την αλλαγή και την καινοτομία στις κοινότητες τους, τις περισσότερες φορές έχοντας δώσει μάχη για να ξεπεράσουν την ανισότητα των φύλων. Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψής του, ο Μπέκαμ είδε από κοντά πώς υλοποιούνται τα προγράμματα υποστήριξης της UNICEF, σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Ινδίας.  Σε επαρχία της Γκουτζαράτ, συνάντησε ακτιβιστές, κοινωνικούς λειτουργούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους που συνεργάζονται για να βοηθήσουν τα κορίτσια να συνεχίσουν το σχολείο και να τα ενδυναμώσουν προκειμένου να μπορούν να λένε “όχι”  στoυς 
γάμους παιδιών και την παιδική εργασία. 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More