Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Κόσμος: Η Kylie Minogue φλερτάρει για 9η φορά με την κορυφή του Top 20

Σύμφωνα με το προσωρινό μεσοεβδομαδιαίο βρετανικό ΤΟΠ-100, που δημοσιεύεται κάθε Δευτέρα, το 16ο άλμπουμ της Kylie Minogue που μόλις κυκλοφόρησε, έχει εκτιναχθεί στην κορυφή.

Έως τώρα, οι πωλήσεις του ξεπερνούν το σύνολο των πωλήσεων των υπόλοιπων 19 άλμπουμ, που συνθέτουν το ΤΟΠ-20. 

Πλέον, η 55χρονη Kylie Minogue φλερτάρει έντονα με το ένατο νούμερο-1 άλμπουμ της καριέρας της! Θα το μάθουμε την Παρασκευή, όταν θα δημοσιευτεί το τελικό ΤΟΠ-100 της εβδομάδας.

Στα 35 χρόνια της μουσικής της πορείας έχει τουλάχιστον ένα νούμερο-1 άλμπουμ σε πέντε διαφορετικές δεκαετίες!!!! Η καλή και συστηματική δουλειά της ξεπερνά τον σκόπελο της προκατάληψης των βρετανικών, και όχι μόνο, σταθμών, να παίζουν ελάχιστα τους μεγαλύτερους σε ηλικία καλλιτέχνες!!!! Ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση στη Βρετανία για τα ραδιοφωνικά AirPlay.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS:

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΗΠΑ

Μεγάλη αύξηση των διελεύσεων παρατηρείται στα σύνορα Ηνωμένων Πολιτειών – Μεξικού. Περίπου 11.000 παράτυποι μετανάστες πέρασαν τα νοτιοδυτικά σύνορα μόλις το τελευταίο 24ωρο… αριθμός ρεκόρ διέλευσης μεταναστών στη σύγχρονη ιστορία.

“ΚΟΝΤΡΕΣ” ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Στην εποχή του διαστημικού τουρισμού κάποιοι εξακολουθούν να τρέχουν με χαμηλές ταχύτητες. Είναι οι οδηγοί αυτοκινήτων και μοτοσικλετών του περασμένου αιώνα που γερνούν μαζί τους χωρίς να χάνουν το νεανικό αγωνιστικό τους πάθος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More