Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Κόσμος: Τρόμος για ζευγάρι στην Κουάλα Λουμπούρ – Τεράστιος πύθωνας «έκοβε βόλτα» σε παρμπρίζ αυτοκινήτου εν κινήσει

Ένας τεράστιος πύθωνας έκανε την εμφάνιση του κάτω από το καπό αυτοκινήτου, την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει, σε εθνική οδό της Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία.

Ο οδηγός δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατευθύνθηκε προς την πυροσβεστική υπηρεσία. Ενώ η συνεπιβάτιδα του κατέγραφε με το κινητό, το  τεράστιο φίδι να έρπει πάνω στο παρμπρίζ, αναζητώντας τρόπο διαφυγής. Παρά το αρχικό σοκ, πυροσβέστες απομάκρυναν το ερπετό με ασφάλεια και το ζευγάρι συνέχισε τον δρόμο του.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του EΡΤNEWS

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Mε τη συμμετοχή 100 σημαντικών προσωπικοτήτων από ολο τον κόσμο ολοκληρώνεται στη Βρετανία η Διεθνής Σύνοδος για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης. Όλοι συμφωνούν ότι απαιτείται κοινή αντιμετώπιση του καινοτόμου αγαθού, που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε εφιάλτη για την ανθρωπότητα.

BRAIN DRAIN: «ΠΛΗΓΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Το brain drain αποτελεί πληγή για την Αλβανία. Με έναν αμφιλεγόμενο νόμο η Αλβανική κυβέρνηση προσπαθεί να αποτρέψει τη φυγή των νέων γιατρών που αναζητούν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες στο εξωτερικό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More