Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Κόσμος: “Glass Onion: A Knives Out Mystery” – Η νέα ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ γυρίστηκε στην Ελλάδα

Επιμέλεια: Αθηνά Κοροβέση 

Την νέα του ταινία “Glass Onion: A Knives Out Mystery” η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα παρουσίασε ο Ντάνιελ Κρεγκ στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου και έτυχε θερμής υποδοχής απο τους κριτικούς και το κοινό.

Ο γνωστός ηθοποιός περιγράφει τις στιγμές που έζησε στην χώρα μας εν μέσω πανδημίας.

“Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία. Ήμασταν σε λοκντάουν, και ήμασταν κάπως περιορισμένοι στις μετακινήσεις μας, οπότε δεν μπορούσαμε να πάμε σε πολλά μέρη. Ήταν περίπου “150 βαθμοί” υπό σκιά, αλλά, ξέρετε, αυτά είναι προβλήματα της ανώτερης τάξης” σημείωσε.

Σε συνέχεια του επιτυχημένου “Knives Out” του 2019, ο βραβευμένος ηθοποιός υποδύεται και πάλι τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, με αποστολή να λύσει ένα περίπλοκο μυστήριο δολοφονίας – αυτή τη φορά σε ένα ελληνικό νησί.

Ο Κρεγκ συναντά μία ομάδα ιδιόρρυθμων χαρακτήρων που υποδύονται σταρ όπως η Τζανέλ Μονά, η Κέιτ Χάντσον, η Κάθριν Χαν, ο Λέσλι Όντομ Τζούνιορ και ο Έντουαρτ Νόρτον. Ο Ράιαν Τζόνσον κάθεται και πάλι στην καρέκλα του σεναριογράφου-σκηνοθέτη.

Μέρος της ταινίας γυρίστηκε στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι.

“Είναι ένα υπέροχο, υπέροχο καστ. Διασκεδάσαμε πολύ φτιάχνοντας την ταινία και ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί και όταν ο κόσμος τη δει.”, σημείωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ στους δημοσιογράφους.

Το “Glass Onion” θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο, και στο Netflix από τις 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ERTNEWS

Επιστρέφει ο τρόμος στο Κίεβο. Νέες επιθέσεις με drones καμικάζι. Δεν θα μας λυγίσουν απαντά ο Ζελένσκι.

Αντίστροφη μέτρηση για τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Λιζ Τρας. Τα σενάρια διαδοχής της.

Δύο εβδομάδες πριν το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία, Λούλα Ντα Σίλβα και Ζαίρ Μπολσονάρο διασταύρωσαν τα ξίφη τους, στο πρώτο ντιμπέητ που διοργανώθηκε στο Σάο Πάολο.

Μετά από μια εβδομάδα έντονων βροχοπτώσεων οι τεράστιοι καταρράκτες Ιγκουασού στη νότια Βραζιλία προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.

Πολλές είναι το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες από Ευρωπαίους ασθενείς που επισκέπτονται την Τουρκία για οδοντιατρικές επεμβάσεις.Πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι επιστρέφουν σπίτι τους με φρικτά προβλήματα.
Παρουσίαση: Ανδριάνα Μαγγανιά

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More