Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Κόσμος: H Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκαλύπτει στη βιογραφία της τις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής της

Τις πιο σκοτεινές πτυχές της πολυτάραχης ζωής της αποκαλύπτει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη βιογραφία τη με τίτλο “The Woman In Me” .

Η 41ενος ετών σταρ εξιστορεί με λεπτομέρειες όσα συνέβαιναν την περίοδο που μεσουρανούσε στο μουσικό στερέωμα. Μιλά για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της που απογειώθηκε το 1998. Κυρίως όμως αναφέρεται στα όσα πέρασε μετά την απόφαση του πατέρα της να πάρει την κηδεμονία της παρόλο που εκείνη ήταν ενήλικη με δυο παιδιά αλλά και τον οικονομικό έλεγχο της περιουσίας της.

Μιλά επίσης για τον εθισμό της σε φάρμακα, για τα προβλήματα ψυχικής υγείας και για τις σχέσεις της με διάσημους σταρ, όπως ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που τερμάτισε τη σχέση τους με ένα γραπτό μήνυμα, δύο λέξεων. Για 13 χρόνια δεν είχε δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά της, ενώ της είχαν κατασχέσει όλα τα προσωπικά της έγγραφα, όπως λέει, δεν επέλεγε καν τι θα φάει. Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

Πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς

Εν μέσω καταιγισμού πυραυλικών επιθέσεων και βομβαρδισμών από την πλευρά του Ισραήλ, η Χαμάς απελευθέρωσε άλλες δύο ηλικιωμένες γυναίκες που είχε απαγάγει, για ιατρικούς και ανθρωπιστικούς λόγους, όπως ανέφερε. Μιλώντας η μία από τις δύο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε ότι οι ένοπλοι της Χαμάς, αρχικά τη χτύπησαν, αλλά μετά της φέρθηκαν πολύ καλά, της έδωσαν φάρμακα και την είδε γιατρός, ενώ τη μετέφεραν μέσα στα τούνελ της Γάζας, τα οποία περιέγραψε ως ιστό αράχνης.

Κολομβία

Στη ζούγκλα της Κολομβίας, δεκάδες αυτόχθονες “συναντούν” ένα από τα πιο οδυνηρά κεφάλαια της ιστορίας τους, καθώς συμμετέχουν στις ανασκαφές, που πραγματοποιούνται στο σημείο όπου ιδρύθηκε η πρώτη πόλη των Ισπανών αποικιοκρατών. 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More