Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Τουρισμός: GASTRONOMY TOURS, η νέα εφαρμογή που μας συστήνει τον γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας

Ο γαστρονομικός χάρτης της Ελλάδας σε ψηφιακό περιβάλλον, σε μια εφαρμογή εύκολη στη χρήση.

Η νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα “Gastronomy Tours” δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να κλείσουν ραντεβού για επίσκεψη σε οινοποιείο ή άλλο σημείο γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Εκεί ουσιαστικά, όπου παράγεται ο γαστρονομικός πλούτος της χώρας μας, οι επισκέπτες μπορούν να ξεναγηθούν, να δοκιμάσουν τα προϊόντα ή να λάβουν μέρος στις σχετικές δραστηριότητες.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ του ΕΡΤNEWS:

Αμμοθίνες Λήμνου: Η ελληνική Σαχάρα

Σε ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται η μοναδική έρημος της Ευρώπης; Η απάντηση βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο. Ένα καθηλωτικό φυσικό τοπίο. Οι αμμοθίνες της Λήμνου αποτελούν μια «μικρογραφία» της ερήμου, όπως αυτές που συναντάμε στη Σαχάρα. Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, επισκέπτονται το νησί, ανακαλύπτουν τις αμμοθίνες και δοκιμάζουν το sandboard, την θερινή εκδοχή – δηλαδή – του snowboard.

Ύδρα: η Αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού

Με όχημα το μήνυμα “An island escape one hop from Athens” η Marketing Greece, σε συνεργασία με μεγάλη αεροπορική εταιρεία, προχώρησε στη δημιουργία ενός βίντεο για το νησί της κοσμοπολίτικης Ύδρας. Το μεγαλειώδες μικρό νησάκι του Αργοσαρωνικού, μαγεύει τους επισκέπτες με τα γραφικά σοκάκια του, την πλούσια ιστορία του και την πολιτιστική του γοητεία. Ένα αρχοντικό νησί χωρίς αυτοκίνητα με χιλιάδες κρυμμένους θησαυρούς.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More