Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έργα και ημέρες του γκαφατζή «Μπότζο» – Οι πιο αστείες στιγμές του πρώην πρωθυπουργού (video)

Η αναγκαστική παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον από την διεκδίκηση της ηγεσίας των Συντηρητικών και ως εκ τούτου μιας ακόμη θητείας στην πρωθυπουργία του Hνωμένου Βασιλείου, θα στερήσει μεταξύ άλλων την πολιτική σκηνή της χώρας του από έναν χαριτωμένο για κάποιους και για άλλους επικίνδυνο γκαφατζή.

Ο Τζόνσον έχει ήδη μια καλή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό ως δημοσιογράφος που τη διατήρησε και ως δήμαρχος.

Επόμενη στάση η Ντάουνινγκ Στριτ ( η πρωθυπουργική κατοικία) Μπόρις; τον ρωτάει ρεπόρτερ κι ο Μπόρις Τζόνσον απαντά… τα λέμε σε λίγο.

Συχνά εκτίθεται διαφημίζοντας διάφορα προγράμματα ενώ αναδείχθηκε πρωταθλητής υπέρ του Brexit.

«Αυτή είναι μια έτοιμη πίτα για το φούρνο . Έτσι θα πετύχουμε και το Brexit. Βλέπετε πόσο εύκολο είναι τη βάζουμε στη φόρμα την πετάμε στο φούρνο τη βγάζουμε και να`τo το Brexit έτοιμο, οδηγεί τη χώρα μπροστά, ενωμένη και αναβαθμισμένη» είχε πει.

Είχε δοκιμάσει τις ικανότητες του και στο χορτάρι αλλάζοντας ντρίπλες με ανήλικους ποδοσφαιριστές το 2014 αλλά την επόμενη χρονιά η συμμετοχή του σε παιδικό αγώνα ράγκμπι στο Τόκιο ήταν σχεδόν καταστροφική.

Η αδεξιότητά του σε τελετή μνήμης έφερε γέλια ακόμα και στον τότε διάδοχο του θρόνου ενώ αξέχαστη παραμένει η ιστορία που επινόησε όταν μπέρδεψε τα χαρτιά του σε βιομηχανική διάσκεψη.

«Χθες Τόνι πήγα, όπως όλοι πρέπει, στο Πάρκο της Πέπα το Γουρουνάκι. Και αν έχετε πάει… Σηκώστε τα χέρια ποιος έχει πάει στο Πάρκο της Πέπα; Όχι αρκετοί. Το λάτρεψα . Αυτό είναι μέρος κατάλληλο για μένα»…

Χριστίνα Ποπορού

Σχετικό Άρθρο: Βρετανία: Όλα δείχνουν «στέψη» του Ρίσι Σούνακ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More