Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρευνες για εμπρησμό μετά τη φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real

Κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της ΕΛΑΣ ερευνεί το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η εφημερίδα και το ραδιόφωνο της Real, όπου ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα.

Νωρίτερα, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισε υπολείμματα αυτοσχέδιου μηχανισμού και συγκεκριμένα τρία γκαζάκια σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου.

Μια εργαζόμενη που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις προτού ξεσπάσει η φωτιά και η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, επιβεβαίωσε ότι ακούστηκαν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον τρίτο όροφο, όπου στεγάζονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας, αλλά υπάρχουν αρκετές και στους άλλους δύο ορόφους, όπου βρίσκονται τα γραφεία Real FM & Real News.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος – παραγωγός στον Real, Μάνος Νιφλής, έκανε κι εκείνος λόγο για ένα περίεργο 24ωρο, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης το σήμα διακόπηκε λόγω μιας πολύ σοβαρής ζημιάς στις εγκαταστάσεις. Αποτέλεσμα ήταν να μείνει το ραδιόφωνο εκτός μετάδοσης για τρεις ώρες. “Κάτι δεν πάει καλά. Δική μου εκτίμηση είναι ότι κάτι συμβαίνει” τόνισε χαρακτηριστικά.

Την εμπρηστική επίθεση καταδικάζουν απερίφραστα και κατηγορηματικά η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More