Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Έρημη Χώρα»: Η μικρή πρωταγωνίστρια Άννα Μαρία Μαρινάκη στην ΕΡΤ – Διαθέσιμα στο ERTFLIX τα πρώτα 4 επεισόδια της σειράς

Η πρώτη παραγωγή του ERTFLIX ήρθε για να καθηλώσει. Ήδη απο τα μεσάνυχτα είναι διαθέσιμα τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της μίνι σειράς «Έρημη Χώρα». Η μικρή πρωταγωνίστρια, η Άννα Μαρία Μαρινάκη, που υποδεύεται την Εύα Καραίσκου, φιλοξενήθηκε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μίλησε στον Απόστολο Μαγγηριάδη για την εμπειρία της συμμετοχής της στην παραγωγή αλλά και το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνδυάσει τις καλλιτεχνικές απαιτήσεις μιας τέτοια σειράς με το σχολείο και τις υποχρεώσεις της.

Για τον ρόλο του κοριτσιού που υποδεύεται, η Άννα Μαρία είπε: «Είναι ενδιαφέρουσα η σχέση της με τους άλλους χαρακτήρες, δηλαδή πόσο γρήγορα αναπτύσσει τις σχέση της και ποιους εμπιστεύεται. Επειδή έχει επιλεκτική αλαλία, δεν μιλάει στους πάντες. Και ακόμα και να μη μιλάει σε κάποιους χαρακτήρες θα δείτε ότι τους εμπιστεύεται και νιώθει ασφαλής μαζί τους, αλλά δε νιώθει ότι περιμένουνε κάτι από εκείνη, οπότε δε νιώθει την πίεση να μιλήσει».

«Οι φίλοι μου με στηρίζουν πάρα πολύ (…) και έχουν την περιέργεια να δούνε πώς είναι τα γυρίσματα» τόνισε η Άννα – Μαρία. Σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να συνδυάσει τις απαιτήσεις μιας σειράς και ταυτόχρονα να έχει το σχολείο και τις υπόλοιπες δραστηριότητές της, ανέφερε: «Στην αρχή παίρνει λίγο χρόνο το συνηθίσεις και είναι και ανάλογα πότε είναι τα γυρίσματα, είναι καθημερινές ή Σαββατοκύριακα. (…) Μόλις το συνηθίσεις και επειδή ξέρουν και οι γύρω σου ότι είναι τα γυρίσματα προσαρμόζεσαι».

Η Άννα Μαρία είπε πως δεν έχει δει ακόμη τα υπόλοιπα τέσσερα επεισόδια και ανυπομονεί να τα παροκολουθήσει.

ΕΥΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ (Άννα Μαρία Μαρινάκη)

Η 11χρονη Ελληνορουμάνα Εύα πάσχει από εκλεκτική αλαλία, μια αγχώδη διαταραχή που επηρεάζει την ομιλία, με αποτέλεσμα να μιλάει μόνον όπου το ένστικτό της το υπαγορεύει. Μιλάει στη μητέρα της, αλλά όχι στον πατέρα της. Η σχέση των γονιών της περνά κρίση καιρό τώρα και μέσα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, η Εύα γίνεται πολλές φορές μάρτυρας οικογενειακής έντασης και βίαιης συμπεριφοράς, κυρίως από την πλευρά του πατέρα της. Ζει αρκετά συχνά κλεισμένη στον εαυτό της, της αρέσει να ζωγραφίζει άλογα, πλάθοντας μια φανταστική ελευθερία, αλλά και μια ζωική δύναμη που, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι μόνο η άμυνά της για να επιβιώσει, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό της.

Πηγή: ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης:

64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Καθήλωσε η avant première της νέας σειράς «Έρημη Χώρα» σε παραγωγή ERTFLIX

«Έρημη Χώρα»: Γνωρίστε τους κεντρικούς ήρωες της νέας σειράς του ERTFLIX

«Έρημη χώρα»: Διαθέσιμα στο ERTFLIX τα πρώτα 4 επεισόδια της πολυαναμενόμενης νέας σειράς

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More