Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κοτσιφάκης, ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος που τίμησε την Αυτοδιοίκηση

Έφυγε από τη ζωή, ο πρώην Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Κοτσιφάκης, ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος που τίμησε την αυτοδιοίκηση προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα της απώλειας του πρώην Δημάρχου του Καποδιστριακού Δήμου Πλατανιά, Γιάννη Κοτσιφάκη, απέστειλε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

«Ο Γιάννης Κοτσιφακης ήταν ένας ευπατρίδης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τόσο στη θητεία του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Γερανίου όσο και μετέπειτα ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πλατανιά, υπήρξε πρωτοπόρος, οραματιστής, δημιουργικός, με ήθος, πραότητα κι ευγένεια χαρακτήρα, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων.

Δάσκαλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για εμάς τους νεότερους, αφουγκραζόμασταν πάντα τις απόψεις και τις συμβουλές του. Μεγάλη η προσφορά του στον τόπο μας, με σημαντικότερη τη χωροθέτηση του Βιολογικού Καθαρισμού, ενός έργου πνοής για την ευρύτερη περιοχή και την κατασκευή του Δημαρχείου Πλατανιά, στο Γεράνι, που σήμερα στεγάζει τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στους οικείους του.»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More