Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ήπειρος: Η αυτοδιοίκηση ξεκινά επίσημα την… προεκλογική εκστρατεία

Ξεκινά και επίσημα πλέον η προεκλογική περίοδος για τους υποψήφιους δημάρχους στην Ήπειρο, όπως και για την ανάδειξη νέου περιφερειάρχη. Όλα τα επιτελεία βρίσκονται επί ποδός και ευελπιστούν πως οι θέσεις και οι απόψεις που θα εκφέρουν θα είναι κατανοητές για τους πολίτες.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πρωτίστως στον δήμο Ιωαννιτών, που είναι και ο μεγαλύτερος σε πληθυσμό, όπως επίσης και στις τρεις ακόμη πρωτεύουσες της Ηπείρου, που είναι η Άρτα, η Πρέβεζα και η Ηγουμενίτσα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η έως τώρα κινητικότητα σε κάθε δήμο, αφού άτυπα οι μετέχοντες στις δημοτικές εκλογές προσέγγιζαν και ενημέρωναν τους κατοίκους των δήμων, προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια των πολιτών.

Ο… χορός της Αυτοδιοίκησης θα είναι διαρκής, έως ότου ανοίξουν οι κάλπες τόσο για την Περιφέρεια Ηπείρου όσο και για όλους τους δήμους και τις παρατάξεις που κατέρχονται και διεκδικούν την ανάδειξη της «πρωτιάς». Από σήμερα, λοιπόν, η Αυτοδιοίκηση θα βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής και η συλλογή ψήφων θα αφορά κάθε παράταξη και κάθε υποψήφιο.

Από σήμερα ξεκινά και τυπικά ο προεκλογικός αγώνας, ενώ τις τελευταίες μέρες, δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, ο Κώστας Τζαφέας από το δήμο Μετσόβου και ο Νίκος Λώλης από το δήμο Δωδώνης, δήλωσαν ότι δεν συμμετέχουν, στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More