Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ήττα στην πρεμιέρα για τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ

Στην  πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών η  ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης «φιλοξένησε» στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης τον ΑΟ Αστέρια Αχαΐας. Σ’ ένα απαιτητικό ξεκίνημα στις φετινές επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις απέναντι σε μια ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα ήρθε τελικά η ήττα με σκορ 3 – 0 σετ.

Η  ομάδα της Τρίπολης μπήκε με διάθεση να «κοιτάξει στα μάτια» την αντίπαλό της. Αν και ο ΑΟ Αστέρια προηγήθηκε με 0-4, ο ΑΣΠΕΤ  αντέδρασε και κατάφερε να επιστρέψει στο ματς με 13 – 10. Η ομάδα της Πάτρας ωστόσο πιο αποτελεσματική κατάφερε να κατακτήσει το 1ο σετ με 25 – 18.

Στη συνέχεια κάτι η απώλεια συγκέντρωσης των αθλητριών, κάτι ο πολύ καλός ρυθμός της Αχαϊκής ομάδας στη συνέχεια, άνοιξε τις διαφορές στο σκορ τόσο στο 2ο όσο και στο 3ο σετ με αποτέλεσμα την τελική επικράτηση των «φιλοξενούμενων» με 0 – 3  σετ.

Σε ότι αφορά την Αρκαδική ομάδα, η περίοδος την οποία διανύει την βρίσκει ανέτοιμη ακόμη αγωνιστικά, λόγω αρκετών απουσιών αθλητριών, την παρουσία νέων κοριτσιών στο φετινό ρόστερ που θέλουν χρόνο και μαζικές προπονήσεις, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει την επιθυμητή συνοχή, που θα της επιτρέψει να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική στη συνέχεια.

ΣΕΤ: 18-25 (1ο | 30’), 14-25 (2ο | 24’), 10-25 (3ο | 22’).

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χρονόπουλος): Νικητοπούλου, Πεντεφούντη, Τσαλατσάνη, Κόλεβα, Χρονοπούλου Β., Καραλέκα, Χρονοπούλου Ιωάν., Λέτσου, Ντούλια, Κυριάκη, Παρασκευοπούλου, Δελημπάση.

ΑΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ (Πανουτσοπούλου): Κονδύλη, Πετροπούλου, Κόλλια, Ζωγοπούλου, Ζησιμάτου, Τσάφου, Λυκούδη, Ρίπι, Μιχοπούλου, Μητροπούλου, Δουραμάνη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More