Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγιασμός και κοπή πίτας στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Με τον Αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του ομίλου ξεκίνησε το 2024 για τους λιλιπούτειους φίλους του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Παρουσία  του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου στα γήπεδα, όπου προπονείται η ΑΕΚ Τρίπολης (ΔΑΚ Τρίπολης) βρέθηκαν αρκετοί από τους  αθλητές του ομίλου, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά τον αγιασμό των νέων γηπέδων του ΔΑΚ Τρίπολης από τον Πατέρα Αριστείδη, εντεταλμένο του τοποτηρητή της ΙΜΜ&Κ κ.κ. Ευσταθίου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν από πλευράς της Δημοτικής Αρχής ο νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Λαγός, όπως και ο εντεταλμένος από τον Διοικητή της 124 ΠΒΕ κ. Διολάτση Γρηγόριο (ΣΜΧΟΣ Ι ), ο Ανθυποσμηναγός κ. Τριανταφύλλου Δημήτρης. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές επιτρέποντας στην οργανωτική επιτροπή του ομίλου να συνδυάσει τον 2ο γύρο του εσωτερικού τουρνουά juniors by Top Media. μαζί με τον Αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η Προπονητική ομάδα του ομίλου τένις (Παπαδόπουλος Αρβανίτης και Δημητρόπουλος) οι οποίοι μαζί με τα μεγάλα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί το κερδισε ο 16χρονος αθλητής Παπαγιαννόπουλος Δημήτρης ο οποίος θα λάβει ένα ζευγάρι παπούτσια του τένις για την νέα αγωνιστική χρονιά. 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More