Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγρίνιο: Οπαδικά κίνητρα πίσω από αιματηρό επεισόδιο – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Πάρκου στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, ενός 25χρονου, ο οποίος φέρει δύο τραύματα από μαχαίρι στο μηρό και ακόμα ενός ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους έξι από τους επτά δράστες- οπαδούς της τοπικής ομάδας. Όλα ξεκίνησαν όταν επτά άτομα τα οποία επέβαιναν σε δίκυκλα συνεπλάκησαν με δύο άλλα αθηναϊκής ομάδας.

Ο ένα από τους τραυματισμένους νεαρούς δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση ωστόσο η διαδικασία έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα και έχει σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι δράστες.

Ορισμένοι από αυτούς έχουν πάρει μέρος και σε παλαιότερα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη του Αγρινίου ενώ άλλοι έχουν απασχολήσει για ποινικές υποθέσεις.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην είσοδο της παιδικής χαράς με δεκάδες πολίτες και παιδιά να παρακολουθούν το θέαμα. Όπως όλα δείχνουν οπαδικές διαφορές ήταν η αιτία της συμπλοκής.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More