Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγώνας υψηλού επιπέδου με τον Ολυμπιακό για τον Α .Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Αναμέτρηση υψηλού επιπέδου θα απολαύσουν τη Δευτέρα στις 8.15 μ.μ. οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», για τον αγώνα του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ με τον Ολυμπιακό.
Για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, η ομάδα της Καρδίτσας φιλοξενεί τους εν ενεργεία πρωταθλητές και υπερκυπελλούχους Ελλάδος που πρωταγωνιστούν στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και την Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός, του Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά και των σπουδαίων Ελλήνων και ξένων διεθνών αθλητών, διαθέτει ένα πλήρες και λαμπερό σύνολο που ολοένα ενισχύεται και παρουσιάζεται πιο βελτιωμένο κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Το όνομα του αντιπάλου, το αγωνιστικό του διαμέτρημα και η μεγάλη ιστορία του είναι από τους παράγοντες που καθιστούν το συγκεκριμένο αγώνα του Α.Σ.Κ. πόλο έλξης και ασφαλώς μία πραγματική γιορτή του αθλητισμού για την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Ταυτόχρονα όμως οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν αυτή την αναμέτρηση ως μια πραγματική πρόκληση, επιδιώκοντας να διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο μπορούν από μία τέτοια «μονομαχία». Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους παίκτες τους για ένα ματς υψηλής έντασης, όπως αυτό που προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Με πλήρη συναίσθηση της αγωνιστικής ποιότητας του αντιπάλου, με ρεαλισμό αλλά και σεβασμό, η ομάδα της Καρδίτσας θα δοκιμάσει αντοχές και δυνάμεις, δίνοντας ένα ακόμη ιστορικό ραντεβού στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.
Το τζάμπολ ορίστηκε για τις 8.15 μ.μ. και διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Στέφανος Μαγκλογιάννης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής, Ελένη Κωνσταντινίδου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας-Ηλείας και Σταύρος Ταρενίδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας.
Ανάρπαστα τα εισιτήρια – Συνεχίζεται μέχρι εξάντλησης η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων
Η αντίστροφή μέτρηση για το επερχόμενο ματς έχει αρχίσει και οι ενδείξεις από τον τρόπο και το ρυθμό που οι φίλαθλοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την προμήθεια των εισιτηρίων, συνηγορούν ότι σύντομα θα εξαντληθεί η διάθεσή τους. Η διαδικασία της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό επεκτείνεται κι έτσι, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στα γραφεία της ομάδας (Σταμούλη 3, ισόγειο) τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα, μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 5 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.
Στο μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού γίνεται γνωστό ότι η απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα για τον αγώνα της Δευτέρας. Όπως ανακοινώθηκε, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, μετά τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More