Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης: “Δεν υπάρχει πληροφορία περί παραχώρησης του Δημόκριτος”

Απάντηση στην πιθανότητα ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Δημόκριτος με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην  πρόθεση του ΤΑΙΠΕΔ μέσω σχετικής έρευνας που διεξάγει για τα 22 αεροδρόμια της χώρας, έδωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αερολιμενάρχης, Στέλιος Ζαντανίδης, επισημαίνοντας ότι δεν προκύπτει εθνικό θέμα από μια τέτοια εξέλιξη.

Άλλωστε  όπως είπε, έχουν παραχωρηθεί κρισιμότατα  αεροδρόμια για την εθνική μας ασφάλεια και λειτουργούν ακόμη με καλές προοπτικές όσον αφορά την διαχείριση των πτήσεων και θεμάτων που αφορούν στην εθνική ασφάλεια, όπως των Χανίων ή των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου.

Στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα  υπήρχε περίπτωση αν παραχωρούνταν η Αλεξανδρούπολη να μην μπορούσαν να γίνουν στρατιωτικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος».

«Κατά την άποψη μου μια καλή ιδιωτικοποίηση είναι πάντα ένα καλό νέο”, ανέφερε χαρακτηριστικά, “όμως συνεχίζω να έχω σταθερή άποψη ότι η ΥΠΑ  στα αεροδρόμια έχει πολύ καλό επίπεδο τεχνογνωσίας και τα λειτουργεί πολύ καλά”, κατέληξε, προσθέτοντας  ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία περί παραχωρήσεως.

Στέλιος Ζαντανίδης, Αερολιμενάρχης, Δημόκριτος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More