Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αιγύπτιοι στρατιώτες προστάτεψαν τον Σαλάχ στο γήπεδο από εισβολείς (video)

Με συνοδεία στρατιωτών έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο το αστέρι της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ μετά το τέλος του προκριματικού αγώνα της Αιγύπτου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Σιέρα Λεόνε, καθώς εισέβαλαν μέσα άγνωστοι που τον πλησίασαν την Κυριακή.

Στο 89ο λεπτό του αγώνα, με την Αίγυπτο να προηγείται με 2-0, πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν συνοδούς με κίτρινα γιλέκα υψηλής σήμανσης να τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο και να αντιμετωπίζουν έναν εισβολέα του γηπέδου κοντά στο σημείο όπου στεκόταν ο Σαλάχ.

Στη συνέχεια, οι συνοδοί φαίνονται να ρίχνουν γροθιές στον δράστη που έπεσε στο έδαφος, προτού τον οδηγήσουν έξω από τον αγωνιστικό χώρο στο Samuel Kanyon Doe Sports Complex στο Paynesville της Λιβερίας.

Ταυτόχρονα, τουλάχιστον ένας άλλος θεατής προσπάθησε να φτάσει τον Σαλάχ, αλλά τον έδιωξε το προσωπικό του σταδίου και κάποιοι από τους συμπαίκτες του Αιγύπτιου επιθετικού.

Σε ένα άλλο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σαλάχ χωρίς μπλούζα φαίνεται να συνοδεύεται από άνδρες με στρατιωτική στολή εκτός γηπέδου, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν selfies με τον σταρ.

Ο 31χρονος Σαλάχ φάνηκε να μην ενοχλείται από όσα συνέβησαν και έδειχνε ήρεμος καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο.

Το CNN επικοινώνησε με τη Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου, τη FIFA, την αιγυπτιακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου και την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σιέρα Λεόνε για σχόλια, αλλά δεν είχε λάβει απάντηση μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης.

Ο Σαλάχ δεν έχει μιλήσει δημοσίως για την εισβολή στο γήπεδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram τη Δευτέρα, με τη φωτογραφία μιας νεαρής μασκότ να κοιτάζει ελαφρώς με δέος τον Αιγύπτιο διεθνή πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο αγώνας ήταν επίσης επεισοδιακός, με τη Σιέρα Λεόνε να τελειώνει το παιχνίδι με εννέα παίκτες μετά από δύο κόκκινες κάρτες.

Ο Τρεζενγκέ με δύο δικά του γκολ χάρισε τη νίκη στην Αίγυπτο με 2-0, καθώς συνέχισε το εντυπωσιακό ξεκίνημά της στην προκριματική φάση.

Είναι αήττητη στην κορυφή του ομίλου Α μετά από δύο αγώνες, αφού προηγουμένως διέλυσε το Τζιμπουτί με 6-0 την Πέμπτη.

Ο Σαλάχ θα επιστρέψει τώρα στη Λίβερπουλ ενόψει του πολυαναμενόμενου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League το Σάββατο.

Πηγή: CNN
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More