Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Ξεκίνησε η πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος διαδηλωτών έχουν ξεκινήσει από τα Προπύλαια και κατευθύνονται προς το Σύνταγμα.

Κλειστή είναι η Πανεπιστημίου. Επίσης κλειστoί είναι οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα». Στις 16:00 ξεκίνησαν οι προσυγκεντρώσεις στο σημείο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και γύρω από την πλατεία Εξαρχείων.

14 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Το αποτύπωμα του «μαύρου Δεκέμβρη»

Φρούριο η Αθήνα – Drones και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ

Σε φρούριο έχει μετατραπεί η Αθήνα με πάνω από 4.000 αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών να αναπτύσσονται στο κέντρο λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα δίνουν τα drones και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, ενώ σε επιφυλακή θα είναι και τα υδροφόρα οχήματα, για στοχευμένες ρίψεις νερού όπου κι εάν χρειαστεί. Τα μέτρα θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με αυτά για το Πολυτεχνείο, τα οποία χαρακτηρίζονται επιτυχημένα.

Η τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας σε Αθήνας και Θεσσαλονίκη. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More