Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλεξανδρούπολη: «Ο βυθός άνω κάτω» στις εκδηλώσεις της Ναυτικής εβδομάδας

Το έμμετρο παραμύθι «Ο βυθός άνω κάτω» του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα, θα παρουσιαστεί στην αίθουσα  της Δημοτικής βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 11πμ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιστορία, όπου το πραγματικό σμίγει με το φανταστικό, γεμάτη χιούμορ και εκπλήξεις  που έχει σκοπό να κάνει τα παιδιά να περάσουν όμορφα, να γελάσουν και να εξάψει τη φαντασία τους.

Το παραμύθι θα αφηγηθεί η ηθοποιός Μαρία Παπαδοπούλου. «Ο βυθός άνω κάτω  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κομνηνός με υπέροχες ,μαγευτικές εικόνες από την Κομοτηναία εικαστικό Ελένη Πεχλιβάνη.

Είναι το τρίτο παραμύθι του δημοσιογράφου Β. Κάργα που κυκλοφορεί. Το πρώτο ήταν «η παράξενη παρέα του Ορφέα,» το οποίο έγινε και παιδική Όπερα από το Δημοτικό Ωδείο της Αλεξανδρουπόλης. Το 2ο «ο κρυμμένος θησαυρός», που κυκλοφόρησε στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας και όλη η δράση του είναι μέσα σε ένα σχολείο και μιλά για το μπούλιγκ και το τρίτο είναι «ο βυθός άνω κάτω», και όπως αποκάλυψε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο συγγραφέας  «όσο  η φαντασία των παιδιών είναι πάρα πολύ μεγάλη και μας δίνουν ιδέες , υπάρχει σκέψη και για τέταρτο  με την νέα Χρονια».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More