Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Τσίπρας: “Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι και το τελευταίο λεπτό”

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φωτοβολίδα ήρθε για να μείνει και ό,τι και να γίνει εμείς θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα Ζωνιανά όπου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Ρέθυμνο και στην Κρήτη.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος επέλεξε να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο Ρέθυμνο, αναφέρθηκε στην ανάγκη το κόμμα να επανέλθει στη  «διακυβέρνηση του τόπου, κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στήριξης».

Πρώτος σταθμός του κ. Τσίπρα ήταν το Μπραχίμο, όπου κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Σταύρου Καλλέργη. Στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους και αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής.

Τελευταίος σταθμός του Αλέξη Τσίπρα είναι τα Ανώγεια, όπου πραγματοποίησε ομιλία, στην κατάμεστη πλατεία. «Το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να μην έχει αντίπαλο», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για την οικονομία και την κοινωνία.

Τον Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύουν οι Γιάννης Ραγκούσης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιώς και οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο Ανδρέας Ξανθός, Χρυσούλα Μανουσάκη και Βαρβάρα Κιαγιά καθώς και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Θοδωρής Δουλουμπέκης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More