Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αμύνταιο: Δράση καθαρισμού παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής

Δράση καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στο Αμύνταιο που θα αφορά τον καθαρισμό της παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμής Αμυνταίου στο πλαίσιο της εκστρατείας Let’s do it Greece 2024.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Αμυνταίου, “πιστός στις ιδέες του εθελοντισμού και σταθερά προσηλωμένος στη διαμόρφωση πολιτικών και στρατηγικών για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος καλεί τους δημότες του, τους μαθητές των σχολείων, των ΚΔΑΠ, τους συλλόγους, όλους τους φορείς και τους ιδιώτες που το επιθυμούν, να συμμετέχουν στη δράση καθαρισμού καθώς Αυτή είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε για ένα κοινό σκοπό, να δείξουμε τη δύναμη και τη συνεργασία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να φροντίσουμε για το σπίτι μας, τη φύση και να στείλουμε ένα μήνυμα ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον“.

Η συνάντηση θα γίνει μπροστά στην Εθνική Τράπεζα Αμυνταίου, στις 10:00 π.μ. . Θα διατεθούν γάντια, σακούλες και μπλουζάκια με το λογότυπο της δράσης, η οποία υπάρχει ήδη στον πανελλήνιο χάρτη δράσεων του Let’s Do It Greece.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More