Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανέλαβε την Γουέστ Μπρόμγουιτς ο Κορμπεράν

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη, υπέγραψε συμφωνία δυόμισι ετών με την Γουέστ Μπρόμγουιτς για να αντικαταστήσει τον Στιβ Μπρους, ο οποίος απολύθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα. Οι «Baggies» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Πρέμιερσιπ μετά από ένα θλιβερό ξεκίνημα της σεζόν.

Ο διευθύνων σύμβουλος Ρον Γκούρλεϊ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ο Κάρλος είναι προπονητής υψίστης ποιότητας και είμαι στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσω στον σύλλογο.
«Ο Κάρλος ήταν στις σκέψεις μας από την αρχή της διαδικασίας πρόσληψης και ο θαυμασμός μας για τις ιδιότητές του μεγάλωνε όταν τον συναντούσαμε
.

«Είναι ένας σταθερός, ενθουσιώδης και σχολαστικός προπονητής, που είναι τόσο αποφασισμένος όσο κι εγώ να φέρει επιτυχία στους Hawthorns. Μοιραζόμαστε την πεποίθηση ότι οι επιδόσεις και τα αποτελέσματα θα βελτιωθούν υπό την καθοδήγησή του και ότι απομένει σημαντικός χρόνος στη σεζόν για να κάνουμε μια σοβαρή αντεπίθεση στον πίνακα του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υπομονή τους κατά τη διάρκεια αυτού που ήταν ένα απογοητευτικό ξεκίνημα της σεζόν. Είμαι βέβαιος ότι τώρα θα υποστηρίξουν πλήρως τον Κάρλος και την ομάδα καθώς συνεργαζόμαστε για να προχωρήσουμε μπροστά ως σύλλογος».

Ο Κορμπεράν, του οποίου η ομάδα στο παρασκήνιο θα περιλαμβάνει τους Τζέιμς Μόρισον και Γκάρι Γουόλς, ήταν διαθέσιμος μετά την απόλυσή του από τον Ολυμπιακό μετά από μόλις 11 αγώνες τον περασμένο μήνα, έχοντας προσχωρήσει σε αυτούς μόλις τον Αύγουστο.

Ο 39χρονος Ισπανός έφυγε από τη Χάντερσφιλντ το καλοκαίρι αφού την οδήγησε στον τελικό των πλέι οφ, τον οποίο έχασε με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά από δύο χρόνια στο Γιορκσάιρ.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More