Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναρτήθηκε ο πίνακας των υποψηφίων του διαγωνισμού για την επιλογή υποψηφίων στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ της ειδικής κατηγορίας “Έλληνες εξωτερικού με ελλειπή δικαιολογητικά”

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (https://www.haf.gr) η κατάσταση με τα ονόματα των Ελλήνων του εξωτερικού, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την επιλογή υποψηφίων στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) – Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών( ΑΣΣΥ) ακαδημαικού έτους 2023-2024, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις, μετά από τον έλεγχό τους από τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ).

Οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν στην ΔΑΕ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected], τα ελλείποντα – ελλιπή δικαιολογητικά, έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59.

Τα ελλιπή δικαιολογητικά που θα επισυνάπτονται πρέπει να είναι ευκρινή, σε μορφή PDF. Στο θέμα του email θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 -2133 -2134, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 – 14:30).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More