Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδρουλάκης: «Ισχυρή ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει πολιτική σταθερότητα»

«Να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της κοινωνικής αξιοπρέπειας» κάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης από την Κομοτηνή όπου μίλησε σήμερα το βράδυ σε ένα «πολυσύνθετο» ακροατήριο αποτελούμενο τόσο από παλιά- έμπειρα μέλη του Κινήματος, όσο και από νεαρότερης ηλικίας άτομα που πλαισιώνουν την νέα προσπάθεια σημειώνοντας πως έχουν ένα ακόμη κίνητρο να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ,: Σοβαρότητα και Ήθος.

Ασκώντας κριτική στην Κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς μίλησε για υποκλοπές και σκάνδαλα χωρίς να παραλείψει από την άλλη να αναφερθεί στα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών ως εξής: «Στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν Κυβερνητικές Συνεργασίες στο Προσκήνιο» αφήνοντας έτσι ορθάνοιχτο το παράθυρο.

Σκιαγραφώντας τα βασικά μέρη του προγράμματός του ανέφερε τις εξής δεσμεύσεις: Αναγέννηση του ΕΣΥ, (Ισχυρά κίνητρα για τους γιατρούς μας, Μόνιμο προσωπικό σε όλα τα Νοσοκομεία, Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, Ένταξη στα βαρέα κι ανθυγιεινά. Υπόσχεση αναπροσαρμογής του Ταμείου Ανάκαμψης , μείωση του κόστους ζωής, ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος Παιδείας, « ώστε», όπως είπε, « οι Σπουδές να γίνονται όχι με βάση την οικονομική δυνατότητα της οικογένειά του, αλλά με βάση τις επιλογές του».

Επίσης, υποσχέθηκε την ενίσχυση των δημοσίων δομών, μείωση του κόστους ζωής, αλλά και την υλοποίηση Προγράμματος Στέγασης δεσμευόμενος για την χορήγηση 150.000 κατοικιών (ασκώντας σε αυτό το σημείο κριτική στην Κυβέρνηση για καθυστέρηση στην υλοποίηση, σε αντίθεση με την προσπάθεια σε Ισπανία και Πορτογαλία για να μην είναι όπως είπε «οι φτωχότεροι Έλληνες στο έλεος της ραγδαίας αύξησης των τιμών»).

Από την ομιλία του προέδρου δεν έλειψε αναφορά του στην υλοποίηση ενός νέου συμβολαίου τιμής για τον Έλληνα και την Ελληνίδα αγρότισσας «με σωστό», όπως είπε, «τρόπο και όχι με τα λάθη του παρελθόντος».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More