Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανείπωτος ο πόνος στις κηδείες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Ανείπωτος ο πόνος στις κηδείες των θυμάτων της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Από τη Θεσσαλονίκη έως την Αλεξανδρούπολη και την Καρδίτσα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο 23χρονος πυροσβέστης Νικήτας Καραθεοδώρου και η 20χρονη φοιτήτρια Θεολογίας Κέλλυ Πορφυρίδου επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία. Ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους. Ήταν μαζί στο βαγόνι του εστιατορίου τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης. Ήταν δύο από τους 57 επιβάτες που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Σήμερα, απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το άτυχο ζευγάρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμαριάς. Στη κηδεία οι συνάδελφοι του Νικήτα έφεραν το κόκκινο σακίδιο που είχε στην υπηρεσία προκειμένου να τον τιμήσουν.

Σε κλίμα απέραντης οδύνης συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον 54χρονο συνταξιούχο αστυνομικό Ευάγγελο Μπουρνάζη και τον 15χρονο γιο του Παναγιώτη στο Κορδελιό. Πατέρας και γιός επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο από τη Αθήνα. Ο 15χρονος Παναγιώτης, μαθητής της Γ’ γυμνασίου είναι το νεαρότερο θύμα της τραγωδίας.

Ανείπωτος ο πόνος στην κηδεία του 28χρονου μηχανοδηγού της μοιραίας αμαξοστοιχίας Δημήτρη Οικού στην Αλεξανδρούπολη όπως και στην Καρδίτσα στην κηδεία του 20χροου φοιτητή Τάσου Κουτσόπουλου.

Σε κλίμα οδύνης στην Καβάλα συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες είπαν το τελευταίο αντίο στον 22χρονο ποδοσφαιριστή, τον Ιορδάνη Αδαμάκη που σκοτώθηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More