Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του νέου iPhone 14

Ήρθε η ώρα για την ετήσια σεπτεμβριανή εκδήλωση της Apple. Η φετινή εκδήλωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εκτός από το νέο iPhone14, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός θα παρουσιάσει και τα νέα Apple Watches και Airpods. Η εκδήλωση, που η Apple ονομάζει “Far Out” θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας, στις 13:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδας).

Στην εκδήλωση αναμένεται να πρωταγωνιστήσει μια νέα ευρεία γκάμα νέων iPhone. Το iPhone 14 είναι πιθανό να αποκτήσει ένα αδελφάκι μεγαλύτερου μεγέθους, ενώ στο iPhone 14 Pro θα μπορούσαν να παρουσιαστούν πιο ουσιαστικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας πολυαναμενόμενης always-on οθόνης.

Από την πλευρά του Apple Watch, λέγεται ότι θα υπάρξει μια ενημερωμένη έκδοση Apple Watch SE, ένα Apple Watch Series 8 επόμενης γενιάς, ενώ θα παρουσιαστεί και ένα νέο μοντέλο υψηλών προδιαγραφών που προορίζεται για πιο ακραίες χρήσεις και σοβαρές προπονήσεις. Επίσης, τα AirPods Pro αναμένεται να λάβουν την πρώτη τους ενημέρωση μετά από τρία χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ ξεκίνησε τη μέρα του με μια σιβυλλική ανάρτηση στο twitter η οποία έλεγε « Καλημέρα! Προσβλέποντας σε μια λαμπρή (stellar) εκδήλωση της Apple ». Η λέξη stellar μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επίθετο που σημαίνει λαμπρός αλλά και «αστρικός». Αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν, ο Κουκ αναφέρεται με αυτό το λογοπαίγνιο στη δυνατότητα αστροφωτογράφησης που θα προσφέρει το νέο iPhone 14. Εξού και το διαφημιστικό banner της εκδήλωσης που δείχνει το σχήμα της Apple να σχηματίζεται από αστέρια στον νυχτερινό ουρανό.

Good morning! Looking forward to a stellar Apple event. pic.twitter.com/8rwWBwX79V

— Tim Cook (@tim_cook) September 7, 2022

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση εδώ:

Πηγή: theverge.com

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More