Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ πρώτευσαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 20 χλμ.

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στην παραλία των Κάτω Βερβένων, στο Παράλιο Άστρος της Κυνουρίας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 20 χλμ. ανδρών – γυναικών του ΣΕΓΑΣ.

Παρά τον ισχυρό άνεμο, οι αθλητές και οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα, έδωσαν τα πάντα και ικανοποίησαν τους θεατές που είδαν τους αγώνες.

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας, στοχεύει στο εγγύς μέλλον, να διεκδικήσει και τη διοργάνωση ενός διευρυμένου βαλκανικού πρωταθλήματος βάδην.

Στο πρωτάθλημα της Κυνουρίας, έλαβαν μέρος, όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αναδείχθηκε νικήτρια στα 20 χλμ. με επίδοση 1 ώρα 31. 11.

Για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ο αγώνας ήταν μία πολύ καλή προπόνηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο της Ουγγαρίας, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεύτερη ήταν η Κυριακή Φιλτισάκου με επίδοση, 1 ώρα, 33.08. Η πρωταθλήτρια της Ιωνίας Ανατολή, διεκδικεί τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, που θα γίνει τον Αύγουστο.

Την τρίτη θέση πήρε η Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης), με χρόνο 1.38.14. Πέτυχε το όριο για το Ευρωπαικό Κ – 23. Συγχρόνως, ήταν 1η στις γυναίκες Κ – 23.

Την 4η θέση πήρε η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ), με χρόνο 1.39.03

Στους άνδρες, πρώτευσε ο σπουδαίος Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ( ΑΟ Μυκόνου).

Ο κορυφαίος Έλληνας βαδιστής, μετά και την επιστροφή του απ’ την Κολομβία, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 20 χλμ. βάδην.

Ο χρόνος του στο Άστρος, ήταν 1 ώρα 28.24 (πρόσφατα είχε κερδίσει και το πανελλήνιο πρωτάθλημα των 35 χλμ. βάδην).

Δεύτερος ήταν ο Κώστας Ντεντόπουλος (Ολυμπιάς Πατρών) με 1.31.28 και 3ος ο Γιάννης Καυκάς (Ολυμπιάς Πατρών) με 1.32.20 (στο 13ο χλμ. είχε πτώση, ωστόσο, μπόρεσε και ολοκλήρωσε τον αγώνα).

Τέταρτος τερμάτισε ο Άνθιμος Κελεπούρης (ΟΚΑ Βικέλας). Ήταν 1ος στους άνδρες Κ -23 με 1.34.33 (πέτυχε ατομικό ρεκόρ και έπιασε το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαικό των Κ – 23).

Η ΕΡΤ Τρίπολης, παρευρέθηκε στο πρωτάθλημα του Άστρους και σας παρουσιάζει το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More