Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντριάν Χοβάν: Τον καλύτερο μας εαυτό για τον Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και ο Αντριάν Χοβάν επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής Σλοβάκος τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού είχε αγωνιστεί πέρυσι τον Αύγουστο κόντρα στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Σλόβαν Μπρατισλάβας και στο γήπεδο των ερυθρόλευκων είχε δεχθεί γκολ στο 86ο λεπτό από τον Ελ Αράμπι με το οποίο ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Στο ίδιο γήπεδο ο Αντριάν Χοβάν θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ελληνικό πρωτάθλημα και θα υπερασπιστεί την εστία του Πανσερραϊκού. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για την πρεμιέρα των «λιονταριών»:

«Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία ήταν αρκετά μεγάλη, ιδιαίτερα για μένα αφού έκανα προετοιμασία και με την Σλόβαν. Στο ξεκίνημα της περιόδου θα αντιμετωπίσουμε δύο από τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος (θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ). Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά και πιστεύω να κάνουμε το καλύτερο για τον Πανσερραϊκό. Είχα αντιμετωπίσει πέρυσι τον Ολυμπιακό με τη Σλόβαν στα προκριματικά του Europa League, είχαμε δύο ισοπαλίες και στο Καραϊσκάκη μας είχαν ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά ενώ στην έδρα μας η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από τη Σλοβακία, ήρθα για πρώτη στην Ελλάδα, είμαι χαρούμενος διότι συνάντησα εδώ πέρα ωραίους ανθρώπους, καλές συνθήκες και είναι σίγουρα είναι ωραία και η πόλη. Πιστεύω και θέλω να έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας στα εντός έδρας παιχνίδια να μας υποστηρίζουν από το 1ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό κι εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».  

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More