Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντσελότι: «Είναι δύσκολο να πω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία»

 

Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα, ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε στις συνεντεύξεις τύπου, μιλώντας για τους παίκτες του, την ετοιμότητα της ομάδας αλλά και τον Καρίμ Μπενζεμά.

O Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη τύπου στο ξεκίνημα της La Liga, μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αναφέρθηκε στον Μέσι, την ετοιμότητα της ομάδας, το απαιτητικό πρόγραμμα που έρχεται αλλά και το τελευταίο παιχνίδι για το 2022 κόντρα στη Βαγιαδολίδ την Παρασκευή 30/12.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά και ακόμη και όσοι επέστρεψαν σήμερα είναι σε άψογη κατάσταση. Μας περιμένει ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με αγώνες κάθε τρεις μέρες μέχρι τον Μάρτιο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι»

Για την κατάσταση της ομάδας

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε. Έχουμε προετοιμάσει καλά τον Μπενζεμά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όσοι επέστρεψαν από τις διακοπές είναι επίσης διαθέσιμοι, αν και θα δώσω προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν κάνει προπονήσεις εδώ»

Για τον Καρίμ Μπενζεμά

«Ο Καρίμ επέστρεψε στις 10 Δεκεμβρίου και όταν το έκανε ήταν αρκετά καλά. Έπαιξε 30 λεπτά στο πρώτο φιλικό και 45 στο δεύτερο. Είναι σε εξαιρετική φόρμα και είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει και θα δείξει ξανά όλη του την ποιότητα»

Για τον Αζάρ

«Τον βλέπω καλά. Έχει προπονηθεί καλά. Τον βλέπω καλύτερα από πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι με όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, ο Αζάρ θα είναι σημαντικός»

Για τον αν θα αναλάβει τη  Βραζιλία

«Δεν το ξέρω γιατί δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Αν υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον, το εκτιμώ αλλά η κατάστασή μου είναι αρκετά ξεκάθαρη. Θα συνεχίσω εδώ μέχρι να μου πουν ότι αυτή η περιπέτεια τελείωσε. Δεν θα πω ποτέ  “Θέλω να φύγω”»

Το μέλλον των Ασένσιο και Σεμπάγιος

«Είναι μια κατάσταση που δεν με ανησυχεί γιατί βλέπω τους παίκτες που είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Ο σύλλογος δεν ανησυχεί γιατί υπάρχει ακόμα χρόνος. Μέχρι τον Ιούνιο εμπιστεύομαι απόλυτα αυτούς τους παίκτες. Αν ανανεώσουν, είμαι χαρούμενος και αν αποφασίζουν να φύγουν από τον σύλλογο, θα χαρώ κι εγώ».

Για τον αν ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία

«Είναι δύσκολο να το πω. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Η καριέρα του είναι θεαματική, αλλά αν είναι ο καλύτερος στην ιστορία δεν το ξέρω γιατί κάθε εποχή είχε πολύ σημαντικούς παίκτες. Το ότι ήταν ο καλύτερος στην ιστορία δεν πρόκειται να το πω. Έχω απολαύσει όλους τους παίκτες και τώρα έχω τη Χρυσή Μπάλα κάθε μέρα εδώ (Μπενζεμά). Έχω δει τον Μαραντόνα και τον Κρόιφ και τους έχω απολαύσει».

Για την υπογραφή του Έντρικ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την υπογραφή, αν και δεν θα μπορέσει να ενταχθεί μέχρι το 2024. Είναι μεγάλο ταλέντο και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More